Fibromyalgie

Last van Fibromyalgie of  Parkinson ?

Nieuw In Nederland!
Neurologic Relief Center! NRC™

De Neurologic Relief Center bestaat uit een netwerk van 225 Chiropractoren, werelwijd, die speciaal getraind zijn in deze grensverleggende behandelmethode. Vanuit de Verenigde Staten hebben duizenden mensen met neurologische pijn klachten, pijnverlichting kunnen ervaren. In de praktijk hebben vele patiënten met de onderstaande klachten baat van deze behandeling; Fibromyalgie, Ms (Multiple sclerose), Parkinson, Reuma, Migraine, Dystrofie, Aangezichtspijn en nog veel meer.

 

Vermindering van pijnklachten komt voort uit het verminderen van spanning op de hersenvliezen en hersenvocht door bepaalde druktechnieken. Wanneer u door ons laat testen, kunt u al binnen enkele minuten weten of u resultaat kunt verwachten van deze behandeling.

De therapeutische test voor verlichting van uw klachten beslaat tien minuten. Deze methode is opgesteld om het hersenvlies en hersenvocht positief te beïnvloeden. Veleklachten kunnen uit compressie van de hersenvliezenverklaard worden. De hersenvliezen bestaan uit drie lagen die de hersenen en ruggenmerg beschermen. Trekkingen en torsie veroorzaakt door ongelukken, trauma of zelfs stress, kunnen tot klachten leiden.

Wat kunt u verwachten?

Allereerst bekijken wij vanuit uw medisch geschiedenis of u in aanmerking komt voor deze behandeling. Dit kunt u doen door een afspraak te maken en een speciale vragenlijst in te vullen op verzoek van onze assistentes. U zult wel begrijpen dat wij allerlei vragen via de telefoon krijgen die wij niet direct kunnen beantwoorden. Elke patiënt is anders.

Bij uw eerste afspraak wordt u onderzocht en op een speciale wijze getest voor deze behandeling. Het kan zijn dat wij binnen enkele minuten al weten of u bij deze behandeling baat zult hebben.
Gebaseerd op uw testresultaat, die soms meerdere keer herhaald moet worden, kunnen wij een beslissing maken of u in aanmerking komt voor deze bijzondere behandeling. Wanneer u juist positief reageert, worden de testen vaak nog tweemaal uitgevoerd op andere datums. Op deze manier weten wij allebei zeker dat deze behandeling iets voor u is. Pas daarna komt u in aanmerking en zal uw Chiropractor een behandelplan voorstellen.

Frequentie van de behandeling.

Doordat de patiënten die voor deze behandeling in aanmerking komen in het algemeen al jaren (of zelfs wel tientallen jaren) last hebben, zult u wel begrijpen dat alhoewel u verlichting kunt ervaren, dit niet in één keer over is. Inderdaad is de behandeling geen kuur of genezing voor allerlei ziektes. Het verlicht, soms helemaal, pijnen die al jaren aanwezig zijn. Wanneer de druk van uw zenuwstelsel en hersenvliezen beginnen af te nemen moet dat ook op den duur behouden worden. U zult begrijpen dat dit zeker wat tijd nodig heeft.

Slaap te kort heeft invloed op fibromyalgie.

Fibromyalgie klachten hebben te naken met spier en gewrichtspijn, moeheid en slaapstoornissen. Uit onderzoek van meer dan 12,000 vrouwen over een periode van 10 jaar blijkt dat slaap tekort leidt tot een drievoud kans op fibromyalgie. Oefeningen samen met Chiropractie verlichten de klachten. Yoga en Tai Chi kunnen ook positieve invloed hebben op fibromyalgie klachten. uit onderzoek blijkt dat Chiropractie fibromyalgie patiënten help met beter slaap, minder moeheid en verhoogde energie.

Fibromyalgie en slaap te kort (Engels)

 

Bel Vandaag Nog Voor Een Afspraak In Een Van Onze Chiropractie Locaties

Tel:    035-5241866 /    0515-430435

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.