Chiropractie Huizen

Chiropractie Huizen

Chiropractie Huizen

Chiropractie Huizen

Jos van den Hoek Chiropractor

Zeeweg 48
1271vz Huizen
Tel: 035-5241866

 

 

 

Grotere kaart weergeven

Chiropractie Huizen:

Jos van den Hoek , Chiropractor

Chiropractor, Jos van den Hoek al 20 jaar in Huizen.

Vanaf het moment dat u denkt: “Ik ga een chiropractor raadplegen”, beginnen zich al beelden in uw hoofd te vormen. De gedachte: “Wat zal er gaan gebeuren?” is ook van belang voor uw gewenste resultaat.

Misschien zoekt u dus iemand die u snel van uw pijn af kan helpen.
Of misschien zoekt u iemand die een witte jas draagt omdat dit conform uw gedachten van een arts is.
Misschien zoekt u iemand die sterke pijnstillers voorschrijft zo dat u niet aan uw klachten hoeft te denken.

Een erkende chiropractor heeft een lange universitaire opleiding gevolgd. Zijn opleiding is niet gericht op medicijnen. Waarom? Simpel gezegd: uw lichaam heeft een ingebouwd systeem en is in staat om zelf de meeste problemen op te kunnen lossen.

Een chiropractor probeert u te helpen op een natuurlijke wijze. Deze wijze houdt in dat uw zenuwstelsel alle lichamelijke functies, inclusief het herstellen van ziektes, pijn, klachten enz., controleert. De chiropractor kijkt hoofdzakelijk naar de functie van uw wervelkolom en bewegingsapparaat, omdat juist het zenuwstelsel problemen kan veroorzaken.

Uw chiropractor, Jos van den Hoek, is opgeleid als eerstelijns gezondheidszorg. U hebt geen toestemming van uw huisarts nodig om een chiropractor te raadplegen. Een chiropractor is geen fysiotherapeut, manuele therapeut of medisch arts.

Een chiropractor heeft een heel andere werkwijze c.q. denkwijze dan een medisch arts. Natuurlijk zijn er vele ziektebeelden die wetenschappelijk vastgesteld zijn. Waar medische hulp nodig is, wordt u doorverwezen.

Chiropractie Huizen : Tel 035-5241866 Bel gelijk voor een afspraak.

 Ons doel is u te leren begrijpen dat uw wervelkolom levend is en dus constant onder druk staat. Uw wervelkolom is het antwoord op uw geschiedenis en levensstijl. Door goede zorg hopen wij samen met u het verleden te corrigeren en u een gezonde toekomst te kunnen bieden.

Blijf ‘up to date’ met  Facebook!

FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.