Chiropractie Bussum

Chiropractie Naarden Bussum

Chiropractie J van den Hoek Naarden – Bussum

Chiropractie Bussum

De NCA chiropractor is een expert op het gebied van de wervelkolom, het zenuwstelsel en het bewegingsapparaat.

Chiropractie Naarden-Bussum Vlietlaan 44A, 1404 CC Bussum Consult op afspraak Tel: : 035-5241866

Chiropractor in Bussum

Sinds kort is Jos van den Hoek, Chiropractor, werkzaam in Bussum. Jos volgde zijn universitaire opleiding in Australië en heeft inmiddels ruim twintig jaar ervaring in het vak.

“Ik heb al jaren mijn praktijk in Huizen, maar heb altijd het doel gehad om ook een praktijk in Bussum te openen. Ik ben dan ook erg blij om te kunnen zeggen dat ik nu dit mooie pand op de Vlietlaan heb kunnen inrichten als ‘Chiropractie Bussum’.” Dhr van den Hoek is erg enthousiast over de locatie: “Ik vind het geweldig!”

 

Chiropractie omvat de diagnose, behandeling en preventie van aandoeningen die te maken hebben met de wervelkolom. Bij het overgrote deel van de klachten die de chiropractor dagelijks tegenkomt, speelt verbetering van de beweeglijkheid en stabiliteit van de wervelkolom een belangrijke rol. Het verbeteren hiervan kan op verschillende manieren gebeuren. Zo is er bijvoorbeeld de decompressie behandeling die voornamelijk bij hernia-klachten gebruikt wordt.
Mensen met klachten kunnen gemakkelijk terecht bij de chiropractor; een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Maak rechtstreeks een afspraak kan via 035-5241866. Tot Ziens!


Grotere kaart weergeven 

De NCA chiropractor is de expert op het gebied van rugklachten, nekklachten en andere klachten met een oorsprong in de wervelkolom, het zenuwstelsel en de spieren en gewrichten. Het NCA-lidmaatschap van uw chiropractor staat garant voor de hoogste internationale kwaliteitseisen van zorg, opleiding en bij- en nascholing. Hierdoor beschikken NCA chiropractoren over alle benodigde kennis en vaardigheden om uw klachten volgens de meest recente wetenschappelijke methodes te beoordelen en behandelen.

FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.