Uw Chiropractor Jos van den Hoek

Uw Chiropractor Jos van den Hoek

Uw Chiropractor: Jos van den Hoek

NCA chiropractor

Uw Chiropractor is lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie

Uw Chiropractor, Jos van den Hoek.

Geboren in Nederland van Nederlandse ouders, is uw Chiropractor als baby naar Hong Kong geïmmigreerd. Na zes jaar is hij met zijn familie naar Taiwan verhuist. Pas acht jaar daar na is Jos met zijn familie naar Australië geëmigreerd waar hij de opleiding Chiropractie heeft gevolgd.

In Australië heeft hij twee praktijken gehad voor dat hij in 1995 naar Nederland is verhuist.

“Ik heb vele verschillende werk ervaringen gehad. Ik ben als tiener begonnen met werk in de detailhandel en ook de sociale diensten van het Leger des Heils. Later heb ik ergens anders in een magazijn drie jaar doorgebracht. Daarna ben ik weer voor het Leger Des Heils aangenomen als verzorgster voor dakloze tieners. Ondertussen heb ik ook veel tijd besteed in een tankstation en zelfs als fotograaf gewerkt. Wanneer ik besloot om Chiropractor te worden was ik al 28 jaar. Ik heb als volwassen weer je juiste vakken moeten leren op middelbare school voordat ik de 6 jarige Universitaire opleiding Chiropractie mocht volgen. Niets heeft mij meer voldoening gebracht.”

De Chiropractische beroep is uniek. Het is geen fysiotherapie / Manuele therapie of Medische geneeskunde. Chiropractie heeft zijn eigen filosofie over het inbouwde kracht van het lichaam om zelf te genezen of herstellen van vele klachten, en hij is gericht op het optimale werking van de zenuwstelsel.

Niet alles is met een Chiropractische behandeling te verhelpen. Soms wordt u toch op weg geholpen met een pil of operatie maar dit zegt niet dat Chiropractie geen baat heeft. De Chiropractor helpt uw lichaam in een staat te komen waardoor het optimaal functioneert. Ik hoop u daarmee op weg te helpen.

Hebt u vragen? Vraag maar.

Uw Chiropractor; Jos van den Hoek

Is werkzaam in de volgende locaties;

Chiropractie Huizen / Sneek / Naarden – Bussum

Tel: 035-5241866 / 0515-430435

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.