Algemeen info

Chiropractie Huzen / Naarden-Bussum / Sneek / Franeker

Jos van den Hoek, Chiropractor, Lid N.C.A.

Tel: 035-5241866 / 0515-430435

Bij Chiropractie Huizen maken wij geen eigen rontgen foto’s. Waar nodig wordt u via uw huisarts naar Ziekenhuis verwezen. Mochten er al foto’s gemaakt zijn dan kunt u deze bij het ziekenhuis zelf opvragen en aan ons afgeven.

Een van de meest voorkomende vragen in onze praktijk luidt; “wat kan ik zelf doen om mijn situatie te verhelpen?”Ten eerste is het van belang om te begrijpen dat het soms ligt aan wat u juist niet moet doen.-Bij gevallen van acute rugpijn of spit is het beter onmiddellijk ijs te gebruiken i.p.v. warmte.-Slaap niet op uw buik. Dit geeft u een holle rug en u ligt met uw hoofd gedraaid.-Vermijd de combinatie van bukken en draaien tegelijk.-Rook niet! Dit vertraagt uw herstel vermogen!Wat u wel moet doen…- Drink 2 liter water per dag.- Neem voldoende rust.- U mag bewegen maar niet belasten. Leer het verschil.- Controleer uw stress factor.

Artrose: Wat is uw werkwijze?

Er zijn meerdere vormen van artrose. In het meest voorkomende gebruik van het woord betekent deze slijtage van het gewricht. Bijna alle volwassen mensen boven de veertig jaar zullen wat degeneratieve afwijkingen in een of meerdere gewrichten hebben.

In het algemeen is het aanbevolen om uw gewrichten regelmatig te bewegen, rekken en strekken. Dit helpt bij het aanmaken van het vloeistof binnenin uw gewrichten. Warmte is beter dan kou. Wij adviseren ook Arthro- Max, een Product van Euro-Nutri. Dit is een mix van Glucosamine en Chondroitine Sulfaat. Deze stoffen zijn bekend voor hun werking op Kraakbeen.

Klik hier voor de Stretch en flex oefeningen. Op het pagina zijn vele oefeningen te bekijken.

Oefeningen zijn in de praktijk persoonlijk opgesteld omdat niet iedereen zomaar alles kan doen. Wel bestaan er algemene informatie sites van rek en strek oefeningen waar iedereen op eigen initiatief mee mag doen.

Bel gerust voor een afspraak……

Chiropractie Huizen
Zeeweg 48
1271VZ Huizen
Tel: 035-5241866

Of course we also welcome our english speaking friends..
Call for an appointment. tel: 035-5241866
Lid N.C.A., S.C.N.
Looking for a Chiropractor near Hilversum?
Call: 035-5241866 for an appointment in Huizen, Naarden-Bussum.

Nederlandse Chiropractoren Associatie

Spine Universe

Massage vd Berg

Stretch and Flex oefeningen

Something’s On The Boil A Discovery Of Prayer And Healing, J van den Hoek Auteur website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.